Bullet Journal - månadsöversikt juli

Min Bullet Journal börjar ta form. Idag, måndag, börjar jag använda den på allvar. De två första dagarna i juli fick följa med vecka 26 och finns i min gamla "försöks-bujo". Så här såg mitt månadsuppslag för juli ut innan jag började skriva i saker. 

Nu finns det lite saker som jag skrivit in i kalendern. Jag har formulerat några mål för månaden och så - förstås - har jag gjort en lista över saker som jag behöver hinna med. Det är ju sommar och det kommer vara mycket fokus på trädgård den här månaden. De två senaste somrarna har jag varit så trött och slut att jag inte orkat ta hand om trädgården ordentligt, så nu är det lite grand att börja från början. Rensa rabatter, plantera nytt. 

Juli innebär också hästfokus, så många saker på listan har hästfokus. Vi har en hingst som ska visas på generalmönstring. På generalmönstringen samlar man ihop landets russhingstar för att se dem allihopa på en gång och så blir det bedömning. Generalmönstringen för vår del är den 5 augusti så mycket kretsar förstås runt det. 

Kommentarer