Det där med fotboll...

- Inlägget innehåller annonslänk -


Har ni noterat att det tydligen pågår ett större sportarrangemang just nu? Ja, så klart har ni koll på det. Själv är jag faktiskt ganska ointresserad. Kanske kommer jag att se någon av Sveriges matcher - om de går på kvällstid och jag verkligen inte  har något annat att göra just då. Eller om jag möjligen kan ha det i bakgrunden medan jag för annat. Fotboll är ganska ointressant. Det går lite för långsamt för mig. Ser gärna sport på TV, särskilt under vinterhalvåret, men fotboll har aldrig riktigt varit en favorit. Utom möjligen VM-94. Så om det blir en repris på det så kanske till och med jag fastnar framför TV:n. 

I kväll tar jag det lite lugnt och njuter av min första semesterkväll. Gick på semester från skoljobbet vid lunchtid idag. Så idag är liksom bästa dagen - då allt ligger framför fortfarande. I morgon tar jag tag i sommarens göra-lista. 

(Just nu gör jag en stor lagerrensning i nätbutiken och skylten på bilden finns med där. För dig som inte heller är så förtjust i sport...)

Hoppas ni får en fin fortsättning på kvällen. Här strilar regnet ner, men det är välkommet för det behöver fylla på med mer vatten efter torkan i maj.
Kommentarer