Oj, vilken dag!

Schersminen blommade så här fint för några dagar sedan. En riktig favorit!
Jag som skrev för några dagar sedan att jag inte brukade gilla att titta på fotboll fastnade framför TV:n i eftermiddag. Ja, ja så kan det gå... Roligt att Sverige gick vidare. Kanske blir det en upprepning av sommaren -94. Den var lika varm som nu om jag minns rätt. 

Idag har vi haft 30 grader här igen. Trodde nog inte att det skulle vara möjligt att värmen skulle komma tillbaka så igen. Men efter några regndagar lagom till midsommar har vi haft strålande sol här igen. Och det är verkligen varmt. Det går nästan inte att göra någonting alls på dagarna. Och vårt hus som ligger ganska oskyddat för solen hela dagen blir olidligt varmt. Kom precis in efter att varit ute med min häst nu ikväll. Först klockan nio började temperaturen bli överkomlig ute. Och när jag gick in strax efter elva var det ganska behagligt. Och vilken kväll! Fullmåne och ljummet. Det är nästan så man vill stanna ute hela natten.

I morgon väntar röjande i butiken och lagret om temperaturen tillåter det. Och i morgon kväll blir det att åka till Borås och lyssna på Uno Svenningsson.Kommentarer